dilluns, 26 de juny del 2017

SOPAR DE FINAL DE CURS

El dimecres 21 de juny, l’Escola de Formació d’Adults vam posar el punt i final al curs 2016–2017, amb un sopar que es va fer al restaurant  el “Casino” de Súria.

Més de cinquanta alumnes juntament amb el voluntari i les mestres, vam assistir a l’acte, gaudint d’una bona vetllada compartint anècdotes i vivències viscudes al llarg del curs.

Acabat el sopar una alumna va llegir un emotiu discurs en representació de tots els alumnes de l’escola i ens van fer entrega d’un obsequi. Després va ser el torn de les mestres, qui vam agrair  l’assistència i vam donar les gràcies per tot el que ells representen per l’escola i per tot el que podem aprendre.

Acte seguit, es va lliurar un diploma i un punt de llibre a cada alumne, al voluntari i a la mestra d’anglès


Un anys més, donem les gràcies a tots per fer possible la nostra feina i que l’Escola sigui un espai on tots podem aprendre de tots. 







CURS 2016-17

Bé, hem arribat una vegada més al final de curs, i no podem acabar-lo sense donar-vos les gràcies per l’esforç que feu, per tot el que prepareu i penseu perquè cada any vagi millor que l’anterior, per renovar-vos i innovar, i sí, per la gran paciència que teniu vers nosaltres.
Maria, Dolors, tots i totes som persones grans, alguns més que d’altres (els que no ho sou tant, ja vindreu), per tant, no és sols la vostra dedicació que tenim d’agrair-vos, sinó la gran teràpia ocupacional que feu, ens rejoveniu les il·lusions al poder-nos equiparar amb el jovent i els néts, que com tots sabem han nascut dominant les noves tecnologies, ens distraieu ensenyant-nos, allargueu la vida del nostre cervell, ens traieu la monotonia del dia a dia, i moltes coses més.
Doncs bé, us volem reconèixer fent-vos entrega d’un petit obsequi, ja que sabem que no us agrada que us donem res, però mireu-vos-ho d’aquesta manera, comparat amb els honoraris d’un terapeuta, aquest detall és insignificant.

Els vostres alumnes



SOPAR
21 DE JUNY DE 2017
CURS 2016-17
Un curs ja ha finalitzat, tot d’una, sense adonar-nos de la rapidesa de temps transcorregut compartint milers d’emocions. Amb això, ens donem més que satisfetes.
El dia a dia, ha anat passant amb moltes il·lusions i alguna decepció. Establint moments d’aprenentatge de mestra-alumna/e i alumna/e- mestra. Una comunicació distesa i entranyable.
La calorosa ha esdevingut un element fonamental per desitjar les vacances. Tan necessàries per omplir les piles per al curs vinent.
GRÀCIES PER SER COM SOU!

MARIA  I  DOLORS




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada